Hennes nya namn av Elana Ferrante

Jag kommer på mig att undra varför jag blir så fast i Hennes nya namn, för jag gillar verkligen inte Lila. Men jag måste läsa vidare och vidare. Jag är verkligen fast! Däremot gillar jag Elena och jag undrar hur det ska gå för henne. Ska hon fortsätta påverkas av sin besatthet av Lina?

Hur som helst är detta en stor läsupplevelse. Vem man än gillar eller ogillar i boken. Det är ett Italien som dallrar i sommarkvällen. Det är klassfrågor och kvinnofrågor. Det är som att läsa Moa Martinsson i en Italiensk miljö.

Hennes nya namn är nominerad till årets bok.


Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Hennes nya namn
Författare: Elena Ferrante
Serie: Neapelkvartetten del 2
Antal sidor: 493
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789113069753
Finns t ex hos: Adlibris, Bokus, cdon

Posted in Okategoriserade.